Make your own free website on Tripod.com

|fadein=0|fadeout=0|color=1|text=Jangan lupa.. |fadein=0|fadeout=0|color=1|text=Isi Guestbook |fadein=0|fadeout=0|color=1|text=dan |fadein=0|fadeout=0|color=1|text=bookmark page ni Ada Java Applet kat sini


Ni Pengarang nak cakap sikit nih...

Assalamualaikumwarahmatullah..

Alhamdulillah syukur kepada Allah Ta'ala dengan izinNya dapat kami membina laman yang tak seberapa nih. Walaupun laman ini belum siap sepenuhnya dan tak akan siap sampai bila-bila pun sebenonye kerana ada je benda baru nak di tambah kami berharap agar sapa-sapa je datang kat sini berpuashati. Kalau ada komen..sila la bagitau kat saya. Isi le guestbook kitaorang, dapat gak tahu sapa yang sampai kat sini. OK

Tima kacih..

Terima kasih bebanyak kepada semua yang terlibat menjayakan webpage ini. Pelawat-pelawat kami yang telah menulis di guestbook... komen anda teramat berharga untuk kami.. terutama En. Gaban Z (bagi tahu pasal bugs web kitaorang), Warga FKEUTM, Makmal Sistem FKEUTM (Where the star was born). Member-member irc..Pakkam (hardware technical support). Sapa-sapa je lah... Korang memang best.. Allah is the greatest.

Sorry

Atas kelemahan webpage kami...kalau korang rasa laman kitaorang dull sangat, boring ke tengok, kitaorang tak reti sangat fancy2 ni We are professional and friendly le katakan... There are no English version for our Webpages so thousand apologies for those who can't understand our language... and to those who can't understand kitaorang punya otak. Sapa-sapa yang terkena kutuk ke... biasak laaa kann... kita kawan.. Lawak-lawak bodo tu ke hapa ke ... tolong le pahamkan skit... kalau rasa-rasa memang bodo betul bagitau le kitaorang..okeyyy..Mintak maap bebanyak 0-0. Everyday is hari raya day..

 

Tools

Hardware

Intel Pentium MMX 166MHz oc to 200MHz, TX motherboard, 32 megs fpm + edo ram, 15 inch Acer monitor, S3 Virge DX 4 megs, 1.2 Gigs Quantum Big Foot harddrive with 100 -200 megs free , 18x cd drive, Yamaha OPLsaX soundcard (with software wavetable), 360 watt 3D speaker, modem 33 k, Sony walkman, CDs and tapes.

Software

Win 95 (modified version by me) with Internet Explorer 4.0, Internet Explorer 3.2 and 4.0, (kitaorang tak guna netscape aa) Notepad (prog yang fleksibel),MS Front Page & MsWord 97 (nak buat table, menaip, seme2 tu), WS_ftp95 LE (nak anto fail), Corel Draw 8 (the most powerful graphics prog. for orang malas tapi kreatif), MIRC with & without Mafia Script (utk promosikan pages kitaorang) Star Craft, EF2000 v2.0, WinAmp, Kugiran di tepi pantai, Cindai, active movie (buat rilek skit otak).

Desktop Aku

Aku punya desktop

Kebanyakan java applet amik kat Java Boutique...tak boleh la bagi tau alamat dia, nanti korang tiru kami.

Ni bagitau pasal alat-alat nak buat pages ni bukannya apa... Ni seme pasal nak kasi tau yang kitaorang punya webpages ni nampak elok la dengan alat-alat kat atas tu. Terutama sekali browser dengan wavetable tu.. bukan seme orang pakai mende yang sama kann?

Wokey..semoga korang berjaya… doakan aku pulak kay.. datang lagi…Assalamualaikum..

 


Laman utama | Member's detail | Organisasi | Berita Panas | Peta | Tulis Guestbook | Tengok Guestbook | Karya | Special | Links | Credits